Juridisch adviseur met focus op werkgeverszaken

Als juridisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor onze leden op een breed juridisch terrein met een accent op arbeidsrecht. Je adviseert leden zowel mondeling als schriftelijk en in voorkomende gevallen vertegenwoordig je de ondernemer bij juridische aangelegenheden. Ook ben je beleidsmatig en administratief betrokken bij diverse projecten vanuit de afdeling sociale zaken & onderwijs. Je werkt samen met een collega juridisch adviseur en beleidsmedewerkers sociale zaken en onderwijs.

Wie ben jij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega met onderstaande interesses en kwaliteiten. Je hebt/bent:

  • aantoonbare juridische kennis, bij voorkeur een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht of afgeronde hbo-opleiding recht;
  • affiniteit met mkb- ondernemers, retail en food;
  • ervaring met advieswerkzaamheden;
  • analytisch zodat je situaties juist in kunt schatten om zo passend te adviseren en te overtuigen;
  • een energieke, open persoonlijkheid die zowel op de korte als lange termijn kan denken en handelen;
  • overtuigingskracht, oordeelsvermogen;
  • empathisch, proactief, doortastend, standvastig, zelfstandig, flexibel;
  • communicatief vaardig, een teamplayer en stressbestendig.

Wij bieden

Wij bieden een leuke, afwisselende en uitdagende functie (24-38 uur) in een prettige werkomgeving in ons kantoor in Rijswijk met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Team KNS

Hart voor slagers is ons motto en daarmee maken wij ons hard voor de slagersbranche. Het team van KNS is constant in beweging door vooruit te kijken en ondernemend te zijn om zo te zorgen voor een succesvolle branche. Wij bieden informatie, professioneel advies en concrete oplossingen die inspelen op de behoefte van onze leden. Samenwerken, binnen en buiten de branche, is belangrijk om onze doelen te behalen.

Over KNS

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is de branchevereniging voor de ambachtelijke slager. Wij werken aan een professionele en toekomstbestendige slagersbranche waarin de slager succesvol kan zijn als ondernemer, werkgever en vakman. Daarnaast heeft KNS (deels) ook de verenigingen voor de poeliers (Poeliersbond) en visspecialisten (VNV) in huis en verzorgt zij een aantal secretariaten.

De slagersbranche kent een eigen arbeidsvoorwaarden cao, onderwijs- en ontwikkelfondsen en een eigen pensioenregeling, branche-onderwijs en meestertitels.

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Esmeralda Meijer, Hoofd Interne Zaken, e.meijer@knsnet.nl . Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je Esmeralda bereiken via 070-3314628.