Lidmaatschapvormen

De vereniging Koninklijke Nederlandse Slagers kent een aantal lidmaatschapsvormen en services. Lees hieronder welke dit zijn.

Heb je interesse om bij KNS aan te sluiten en of heb je vragen? Neem contact met ons op.

Lid

Als lid van KNS ontvang je een compleet pakket aan diensten en services die jou helpen in je rol als werkgever, ondernemer en vakman. Ook maakt KNS, namens alle aangesloten slagers, zich hard in Den Haag en Brussel voor de belangen van de Nederlandse slagers. 

Meer informatie

Service Starters

Ben je van plan om een bedrijf over te nemen of te starten? Met dit lidmaatschap word je geïnformeerd over diverse onderwerpen op het gebied van werkgever, vakman en ondernemer. Ook ben je welkom op onze ledenbijeenkomst om zo nader kennis te maken met KNS, het team en onze dienstverlening.

Lees verder

Service Senioren

Dit lidmaatschap is speciaal voor slagerondernemers die geen eigen bedrijf meer hebben, maar wel aangesloten willen blijven bij KNS. Met deze service kun je onze bijeenkomsten bezoeken en ontvang je de wekelijkse nieuwbrief en het vakblad De Slager. 

Meer informatie

Partner

Voor bedrijven die gelieerd zijn aan de slagersbranche is er de mogelijkheid om partner te worden van Koninklijke Nederlandse Slagers. 

Meer informatie

Contributie

Klik op onderstaande link om de contributie voor 2023 te bekijken. Contributie is gebaseerd op de totale loonsom van het laatste boekjaar. 

Klik hier

Contact

Heb je vragen of de verschillende lidmaatschappen en services of wil je lid worden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op